Slaan oor na produk inligting
1 of 1

Lance James - Double Up

Lance James - Double Up

Standaard prys R 109.00
Standaard prys Uitverkoping prys R 109.00
Uitverkoping Uitverkoop
Belasting ingesluit. Aflewering word bereken by die betaalpunt.
Bekyk volledige besonderhede

Opvoubare inhoud


1. For Tears To Come
2. The Lady's Got Pride
3. Oupa Se Wals
4. The Rarest Flower
5. Mom And Dad's Waltz
6. A Picture In A Frame
7. I Believe
8. Ashes In The Wind
9. Toe Was Ek 'n Kind
10. My Lady Of Grace (Tribute To Val James)
11. Going Back To My Boots
12. Red Wine, Blue Memories
13. There Won't Be Anymore
14. The Road So Far
15. The Big Daddy Song (Tribute To Lance James - Sung By Denis East)
16. The Green Green Grass Of Home
17. Della And The Dealer


1. 60 Goue Jare
2. Suiderland
3. We Thank Thee
4. I Love You More Each Day
5. Lied Van Hoop
6. You're My Best Friend
7. Here You Are
8. Mag Die Engele Wag Hou Oor Jou
9. I Wonder If God Likes Country Music feat. Dan Huston
10. Lady (You Are My Life)
11. One Pair Of Hands
12. Elke Mens
13. The Painter feat. Gerhard Steyn
14. Will The Circle Be Unbroken
15. Don't Sell Daddy Any More Whiskey feat. Carlo Leone